Gratis gangbang

Se alle events :: Tilbage

Dette event har fundet sted.

Se andre events

Apr

18

Gratis gangbang

Dette event har fundet sted

Er du 40+ og savner du en fast bolleveninde og er vild med at se på en pige blive brugt grundigt af mange modne mænd, så er Line til rådighed. Hun er slave og bliver liderlig af at blive brugt af så mange mænd som muligt.
Der bruges gummi ved samleje. Hun sutter dog uden. Man medbringer selv gummi.
Krav for at deltage: Heteroseksuelle mænd på 40 år eller ældre (ingen øvre grænse, jo ældre desto bedre), velsoigneret, rask og med pli. Man dukker naturligvis op til tiden og er ædru, rask og velsoigneret. Opfylder man ikke krav inkl. alder, bliver man afvist. Kun nordiske eller afrikanske af etnicitet tak. Vi har alle præferancer, det har Line også.
Tilmeld dig ved at skrive en personlig besked eller kommentere på dette opslag med at du kommer. SKRIV ALDER I TILMELDINGEN. Vi vil gerne kende et nogenlunde antal.
Hvornår: Torsdag d. 18/04/24  kl. 20.00 (Arrangementet bekræftes endeligt i denne tråd senest kl. 17.00).Hvor: Else Alfelts Vej 97, 2300, KBH S. Man hentes ved indgangen til bygningen ved postkasserne.Om Line: 26 år, dansk, buttet, feminin.
Spilleregler: Det er ligepå sex uden snak. Alle deltagere bliver lukket ind i soveværelset sammen med Line, hvorefter døren lukkes. Typisk sutter Line alle stive først og dernæst kan man kan bolle hendes mis med gummi. 
Giv plads til andre og respekter hinandens grænser. 
Man sprøjter i mund, på bryster, eller oppe i hende i gummiet, og siger gerne når man er ved at komme. Derefter smutter man stille og roligt. Hele arrangementet foregår diskret og uden for meget snak. Bare ligepå dejlig aftalt sex.
Line er ikke til analsex og der skal ikke fingre op i hende.
Der er parkering i området, men kom gerne i god tid, da man ikke kommer med, hvis man misser start tidspunktet kl. 20.00.

Link til billeder af Line:





Sted:
Ørestad


Adresse:
Else Alfelts vej 97


Mere info :
https://xklub.dk/xsite/?p=pic&picID=640696

Tilmeldte til dette event

Online Profil Alder Ankomst  
I dag    Fyr (Se med login) 
 57 kl. 20:00 
I dag    Fyr (Se med login) 
 58 kl. 20:00 
I forgårs    Fyr (Se med login) 
 51 kl. 20:00