PIKMALKNiNG

Se alle events :: Tilbage

CS2 Pikmalkning
Torsdag, februar 23, 2023 - 17:30 til 19:30

CS2 Pikmalkning

Torsdag den 23 februar med start kl. 1730 sætter vi scenen for endeløs pikmalkning af de mænd, der tilmelder sig. Vi slutter kl. 1930 så kom til tiden.

Alle mænd inviteres til at få malket deres pik. En malkning... eller hvis du er grådig og kan levere... flere gange. Hver mand vil blive kaldt frem til en malkestation bemandet af to piger. De to piger vil malke din pik, og når din sperm er ude, vil de sende dig tilbage til ventezonen. Der vil ikke være tidspres, men pigerne kan afslutte malkningen efter helt eget skøn, hvis tingene ikke fungerer.

Vi opfordrer alle til at tilmelde sig på forhånd og vil prioritere dem på denne liste. Personer med 100% stempel bliver ligeledes prioriteret og får en label og vil komme først til stationerne i første runde. Dog skal det prioriteres at ALLE mænd kommer til.

TILMELDING via Swingeren.
Ved at sendte en besked til profilen "Team Cock Milking" og skriv dig gerne under “Kigger Forbi” Vores hold kan du se på TCMs venneliste, men du vil tilfældigt blive tildelt et malkehold, der vil tømme dig.

VIGTIGT: Malkning er kun med hånd. Mere kan ske men forvent eller foreslå det ikke. Ingen berøring af pigerne medmindre de selv tager initiativ. Pigerne kan afslutte malkningen efter helt eget skøn og vil gøre det hvis ovenstående eller andre klubregler ikke respekteres.

Jeres sperm bliver indsamlet og bruges - hvis muligt - i en kinky finalescene.






Klub:


Adresse:
Godsbanegade 20 1722 København V




Tilmeldte til dette event

Ingen tilmeldte