Meetup for læder, latex fetichister og crossdresser

Se alle events :: Tilbage

Dette event har fundet sted.

Se andre events

Sep

28

Meetup for læder, latex fetichister og crossdresser

Dette event har fundet sted

La-Lea gruppen vil holde sit første træf fredag d. 28 september kl 19:00 ved Blågårdsgade 21, Lily's café. Latex, læder fetichister og crossdresser er velkommen den aften. I øvrigt er andre med løsere tilknytning til disse feticher også velkommen. Vi vil mødes, hygge, tale sammen om løst og fast og sikkert også om andet end vores fetich. Kom og vær med, det bliver hyggeligt. Fremover vil vi satse på at afholde et arrangement hver 3 fredag.

Det skal lige pointeres at latex og læder påklædning er selvfølgelig fuldkommen tilladt, men sex og nøgenhed kommer under blufærdighedsloven.

Hvis man møder nogen eller føler sig inspireret til det mere frække, så vil vi selvfølgelig være behjælpelig med at anvise nærmest klub hvor dette kan foregå og hvordan man nemmest kommer derud.

La-Lea er gruppen for læder og latex fetichister. Formålet er at skabe et åben og imødekommende gruppe, hvor man kan møde ligesindet, både nye og erfarne personer ud i fetichistisk påklædning. Der er hverken krav til at man skal være aktivt udøvende eller være i besiddelse af hverken ekstrem lædertøj eller latex. Man behøver blot at være interesseret i emnet og gerne vil mødes med andre som kan inspirere og råde en til at komme i gang med det.





Sted:
Lily's Cafe


Adresse:
Blågårdsgade 21, 2200 Kbh N




Tilmeldte til dette event

Online Profil Alder Ankomst  
15. apr 2024    Fyr (Se med login) 
 55 kl. 19:00