LGBT Swinger

Se alle events :: Tilbage

Dette event har fundet sted.

Se andre events

Nov

12

LGBT Swinger

Dette event har fundet sted hos Dark Secret

Er du en del af LGBT miljøet eller er du nysgerrig på miljøet, så er dette aftenen for dig. Vi inviterer alle LGBT’er til at komme og lege både med eget køn og på tværs af køn. Dette er aftenen hvor du som crossdresser kan få luftet garderoben og bevæge dig ind i en fordomsfri klub.

Det store lounge område er hjertet i klubben, her samles folk helt naturligt og hygge snakker. Man mærker efter om der er kemi til mere og så er det kun fantasien der sætter grænsen, når kontakten er skabt.

Klubben har masser af plads til de store udfoldelser. I kælderen findes vores dejlige spa og sauna område.
På første salen er der et stort flot bondagerum med plads til de lidt større armbevægelser. Hele stueetagen er fyldt med mange spændende rum, hvor man helt selv bestemmer om døren skal være åben eller lukket.
Er man lidt mere til den sorte side, byder kælderen endvidere på et stort SM område, hvor man rigtig kan folde sig ud.
Kort sagt der er noget for alle i Dark Secret

Det skal også nævnes, at der er elevator til alle afdelinger/etager af huset, så skulle du være gangbesværet, kan du stadig bevæge dig frit rundt i hele huset.

Der er også muligt at tilmelde sig via mail, på info@darksecret.dk .
Se desuden mere på http://darksecret.dk/
Du er mere end velkommen til at trykke “deltag” her på dette arrangement. Men du skal også huske enten at sende en mail eller ringe til klubben.

Sted:
Dark Secret


Klub:


Adresse:
Old Gyde 74
5620 Glamsbjerg
Tilmeldte til dette event

Ingen tilmeldte