Lummer Lørdag

Se alle events :: Tilbage

Dette event har fundet sted.

Se andre events

Nov

16

Lummer Lørdag

Dette event har fundet sted hos Dark Secret

Lummer lørdag er vores faste åbningsdag uden tema og lige nøjagtig som det lyder. Dette er en aften for alle mennesker, uanset kink og lyster. Der er lagt op til en aften fyldt med leg, god snak og dejlig stemning.
Dark Secret har med sine 1200 velindrettet m2, massere af plads til al slags leg og hygge. Det er dig der er med til at skabe rammerne om en spændende aften og kun fantasien der sætter grænserne.

Har man brug for en rundvisning, foregår dette fra kl. 19.30 -20.00, Under rundvisningen er det tilladt, at beholde sit almindelige tøj på, hvis det ønskes. Det skal nævnes, at der er elevator til alle afdelinger/etager af huset, så skulle du være gangbesværet, kan du stadig bevæge dig frit rundt i hele huset

Dress code denne aften er lingeri, undertøj eller den fetish man har.
Tilmelding kan foregå på tlf. 9393 2530 - Lørdage fra 18-22 & Onsdage fra 10-16 og igen fra 18-22.

Der er også muligt at tilmelde sig via mail, på Info@darksecret.dk .
Se desuden mere på http://darksecret.dk/

Du er mere end velkommen til at trykke “deltag” her på dette arrangement. Men du skal også huske enten at sende en mail eller ringe til klubben.

Dette opslag ligger flere steder, derfor er deltagerantallet her, heller ikke retvisende for, hvor mange der faktisk deltager denne aften.

Sted:
Dark Secret


Klub:


Adresse:
Old Gyde 74
5620 Glamsbjerg
Tilmeldte til dette event

Online Profil Alder Ankomst  
I går     Pige (Se med login)  
 53 kl. 20:00